Nieuws

Indien u ons niet telefonisch kunt bereiken op de praktijk, mail ons, en wij nemen daarna contact met u op:

fysiotherapiesleeuwijk@gmail.com

 

Mar met pensioen

Fysiotherapeut Mar de Vos gaat met pensioen
Na ruim 41 jaar gewerkt te hebben als fysiotherapeut, waarvan bijna 39 jaar in het Medisch Centrum van Sleeuwijk, ga ik per 1 september met pensioen.
In 1983 begon ik in een toen nog vrijwel nieuw Medisch Centrum.
In een, zeker voor die tijd, nieuw concept, waarbij verschillende disciplines in een gebouw (samen)werken. Dat bleek een goede zet, want heden ten dage is dat gemeengoed geworden.
Ondanks het steeds terugkerend probleem van ruimtegebrek, waardoor uitbreiding en verbouwingen nodig waren, is het altijd een goede en fijne werkplek geweest.
Ik geniet nog steeds van de goede en waardevolle contacten die ik met mijn patiënten heb. Ik ga nog dagelijks met plezier naar de praktijk.
Toch heb ik besloten om per 1 september te stoppen als fysiotherapeut.
Graag wil ik ook de tijd na het arbeidzame leven op een goede manier meemaken, waarbij er tijd en aandacht kan zijn voor andere mooie dingen in het leven.
Hoewel ik hier ook naar uitzie, zal ik de praktijk, mijn collega’s en de vele patiënten zeker gaan missen.
In de loop van de jaren heb ik velen van jullie beter leren kennen en we hebben vaak bijzondere momenten gedeeld.
Mede door het vertrouwen dat ik van jullie kreeg heb ik zelf ook veel kunnen leren en de voldoening daarvan mogen ervaren. Daarvoor dank ik jullie hartelijk!
Ik zal met veel plezier terugkijken op deze periode!
Heel gelukkig ben ik met de mogelijkheid de praktijk formeel over te dragen aan mijn collega Jan Ouwerkerk.
Aan hem laat ik de fysiotherapiepraktijk in vertrouwde handen achter. Wij hebben jaren van goede samenwerking achter de rug en mede door zijn inzet de praktijk vormgegeven.
Mijn patiëntenpraktijk draag ik over aan de nieuwe collega Ewoud van Pelt. Als ervaren (sport-)fysiotherapeut en manueel-therapeut heeft hij zijn sporen in ons vak reeds ruim verdiend.
Samen met de vertrouwde gezichten van fysiotherapeut Martine Dekker-Wesdijk en onze kinderfysiotherapeut Rose Schuurman vormen zij een gedegen en ervaren team.
Van vele van u heb ik al persoonlijk afscheid genomen maar mocht u mij nog een persoonlijk bericht of groet willen sturen, dan kan dat bijvoorbeeld per mail:

mardevos1@gmail.com

Nogmaals hartelijk dank voor uw vertrouwen in mij en de fijne samenwerking!

 

* Voor 2022 hebben wij contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars.

Let op: De behandelingen die vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering (dat zijn de meeste), vallen niet onder het eigen risico!

*Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie

Al sinds 2006 kunt u zonder verwijsbrief direct contact opnemen met uw fysiotherapeut. Want vaak weet u zelf wat er aan de hand is. Natuurlijk mag u nog steeds eerst naar uw huisarts gaan, maar voor een snellere afhandeling en behandeling van uw klachten kunt u ook direct bij ons terecht. Dat wil niet zeggen dat de huisarts is uitgeschakeld. Hij blijft een centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg. De fysiotherapeut zal uw huisarts dan ook blijven informeren, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst.

Indien u direct contact met ons opneemt bekijken we met u de klachten en beperkingen. Als blijkt dat wij u kunnen helpen bij het herstel van uw klachten maken we een vervolgafspraak met een (sport-)fysiotherapeut die het meeste verstand heeft van uw problemen. Ook als blijkt dat wij u niet verder kunnen helpen adviseren wij over een passende oplossing.

 

*Medical taping bij hooikoorts