Nieuws

* Voor 2019 hebben wij contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars.

Let op: De behandelingen die vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering (dat zijn de meeste), vallen niet onder het eigen risico!

*Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie

Al sinds 2006 kunt u zonder verwijsbrief direct contact opnemen met uw fysiotherapeut. Want vaak weet u zelf wat er aan de hand is. Natuurlijk mag u nog steeds eerst naar uw huisarts gaan, maar voor een snellere afhandeling en behandeling van uw klachten kunt u ook direct bij ons terecht. Dat wil niet zeggen dat de huisarts is uitgeschakeld. Hij blijft een centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg. De fysiotherapeut zal uw huisarts dan ook blijven informeren, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst.

Indien u direct contact met ons opneemt bekijken we met u de klachten en beperkingen. Als blijkt dat wij u kunnen helpen bij het herstel van uw klachten maken we een vervolgafspraak met een (sport-)fysiotherapeut die het meeste verstand heeft van uw problemen. Ook als blijkt dat wij u niet verder kunnen helpen adviseren wij over een passende oplossing.

 

*Medical taping bij hooikoorts